De Racing

September 2009.

Twee Leuvense meiden willen beginnen sporten, en wel liefst in groep, want alleen lopen blijkt niet zo goed vol te houden. Lopen in groep is moeilijk, want wie loopt er nu exact even snel. Maar lopen is goed voor de conditie. En die willen ze opbouwen. In welke sport wordt er veel gelopen, en kan iedereen op een andere plaats op het veld zijn sportief talent ten volle ten toon spreiden en verder ontwikkelen? VOETBAL!

Meer geïnteresseerde meisjes werden gezocht en gevonden. Twee trainers werden gezocht en gevonden. Een locatie werd gezocht en gevonden. Vrouwen met ballen, onze voorlopige werknaam van toen, was een feit.
Trainingen kwamen en gingen, vorderingen werden gemaakt, eerste matchen werden gespeeld.
Bij voetbalploegen horen buitenlandse stages, dus wij trokken naar Zeeland. Na een weekend overleggen, slogans uitproberen, was de beslissing definitief gevallen. We zouden voortaan als RACING MOKKELSPORT door het leven gaan.
Vanaf nu worden de speelsters dan ook de Mokkels genoemd.

Volg op deze site ons doen en laten, of nog beter, kom live voor ons supporteren op een match. Want aangemoedigd spelen de Mokkels beter. Data vinden jullie op onze kalender.
Zo, tot op een Mokkelmatch! Of tot op café erna. Want de fanclub onderhouden is ook de taak van een echte Mokkel.

 

September 2012.

Er is veel gebeurd intussen. Mokkels leerden trainen volgens schema, leerden (of nee, zijn bezig met leren) op tijd te komen, kweekten conditie, balgevoel, spelinzichten en konden zowaar beginnen meepraten bij de gemiddelde voetbalwedstrijd op TV. Feest. Drie jaar kostte het de Mokkels om de stap richting competitie te durven zetten, en in het seizoen 2012-2013 zullen ze eindelijk aantreden in de eerste vrouwelijke zaalvoetbalcompetitie in het Leuvense: http://www.lzvcup.be. (Hier valt inderdaad ook een beker te winnen, hoe cool is dat.)

Er is veel gebeurd, nieuwe Mokkels er bij, oude zijn andere oorden gaan opzoeken, Trainer Arne heeft ons verlaten (met duizend maal dank voor alle bewezen diensten), we leerden de Philel van de KHL kennen die ons overal en altijd helpt,…  (wist u trouwens dat hij de erevoorzitter van onze Mokkelsport Fanclub is?). Maar het hart van Racing Mokkelsport bonst nog steeds, en luider dan ooit. We zijn helemaal klaar voor de competitie, we zijn klaar om u een nieuw jaar vol Mokkelpower voor te schotelen.

 

Go Mokkeeeeels gooooooooo!!!

-->

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です