Boechout Knock-Out

Inderdaad, Boechout werd zaterdag overweldigd, bestormd, knock-out geslagen, met verstomming geslagen door de Mokkels. En de Mokkels zelf kunnen het ook nog amper geloven. Het is zaterdag 30 april en we nemen deel aan het Iers Voetbaltoernooi.

Wat begon met  een “deelnemen is belangrijker dan winnen”, werd stilaan een “deelnemen-is-sowieso-leuk-maar-winnen-geeft-zo’n-leuk-gevoel-dag”. 9u en de eerste en zeker niet laatste pinten zijn al aan het klotsen in onze maag. Niet dat dat de Mokkelspirit negatief beïnvloedt. Integendeel, om 9u30 spelen we onze eerste match tegen de Roze Duveltjes, winnaar van vorig jaar nota bene. We eindigen al winnend. Onze dag kan al niet meer stuk, gewonnen tegen de winnaars van vorig jaar, de trainers hebben knap werk geleverd de voorbije trainingen. De Mokkels zijn duidelijk technischer en sneller geworden.

De wedstrijden vorderen, de pinten en de hamburgers ook, de huiden worden roder en roder. Buiten 1 gelijkspel winnen de Mokkels alle matchen, en voor ze het zelf beseffen staan ze in de finale. De finale tegen “de groenen”. KFC Helderhoek, officieel. Zoals echte voetbalsterren komen we in een rijtje uit de kleedkamers, een applausje weerklinkt (dat dachten we toch). De match gaat van start en sneller voorbij dan de vorige. De groene meisjes zijn sterk, heel sterk. De groene jongens zijn snel, heel snel. Arbiter fluit af, iedereen ademt terug.

1-0

De groenen waren sterker, geen twijfel en discussie mogelijk. We verloren van een zeer terechte en faire winnaar. Maar de Mokkels treuren niet, want ook voor de tweede plaats is er een beker! Een beker! Onze eerste beker!

WHAAAAAAAAAA

Jarige Mokkel Dribble nam de beker mee naar huis. Bewonderen? Hij staat bij Phille in onze thuisbasis KHL. Aanraken kunnen we helaas niet toestaan. Champagne drinken uit de beker, kunnen we door de vingers zien.

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です