“Naar Knokke en dan naar rechts”

“Hoe moeten we rijden?”

“Naar Knokke en dan naar rechts.”

De toon was gezet, de Mokkels waren up for Zeeland, the sequel. Koffers vol matten, slaapzakken, sportschoenen, bakken bier, worsten, pizza’s (en ook fruit maar dat is niet stoer) reisden mee met de voetbalsterren naar de Noorderburen.

Een avond vol getater, gefeest (trainer Yannick was jarig, proficiat), ge-ooooohd (de Dawsonscreeksteiger was nog steeds aanwezig op onze prachtige locatie) en gespeculeer over wat de 2 volgende Mokkeldagen zouden brengen, was vrijdagavond. Dat we zaterdagochtend om 9 uur klaar moesten staan, was een feit. Uitslapen is voor woesies. En Mokkels zijn geen woesies, ziet u.

Muesli, yoghurt, fruit, brood, kaas. Hesp ook maar het zijn 40 dagen zonder vlees dus dat probeerden sommigen onder ons te mijden. Buik vol, loopbroek en -schoenen aan, op naar de zee voor een zanderige training. Naar de pier lopen ging voor de meesten al een stuk gemakkelijker dan vorig jaar. Verspringen, hink-stap-springen, duiken, koppen, spinnenvoetbal, hoofdvoetbal, kontvoetbal, knievoetbal, het strand heeft afgezien. Wij ook. Spieren waarvan we het bestaan niet eens afwisten toonden zich de volgende dag pijnlijk aanwezig.

We moeten rennen springen vliegen duiken vallen opstaan en weer doorgaan, zong Herman Van Veen. Wij denken dat dat voor de Mokkels geschreven is.

Na een middagpauze vol smossen, margeritha’s en geëvalueer hadden we kunnen regelen dat we mochten spelen op het veld van FC Kamperland. Kijklustigen daagden ons constant uit voor een match, maar dat zou pas voor de volgende dag zijn. Zonder trainen kom je nergens, maar zonder matchen kom je nog minder ver. Daarom hebben we dan ook besloten om volgend jaar in competitie te gaan, als we alles geregeld krijgen.

Zondag Matchdag, ook in Holland. We konden naar huis rijden met een 6-3 winst op zak, maar de tegenstanders waren, euh, kleiner. Maar toch een mooie 6-3, dat is wat we onthouden.

Mokkelweekend, wij kijken alvast uit naar volgend jaar.

Hoe mooi zou de wereld zijn als iedereen een Mokkel was?

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です