Het Noorden Kwijt

Het gaat wat moeilijk deze week. Het is nogal wat. Al die b-als. Het is nogal ne zwijnenstal. Precies of er kwam ne Mistral.

Maandag wouden de Mokkels wel voetbal spelen, maar door weersomstandigheden werd dat sneeuwbal en dat zagen dan weer enkel Mokkel Julie en Hanne zitten. Een tweetal Mokkels is ook niet tof. Vooral bij een cornerbal zorgt dat voor problemen. Dan is een elftal toch beter. Joke was nietsvermoedend al aangekomen bij de sporthal toen ze merkte dat de aanwezigheid van Mokkels nog kleiner was dan het kleinste priemgetal. Er zat niets anders op dan terug te keren naar Brussel en haar huis voor te bereiden voor een verjaardagsbal, cadeautjes te verzamelen rond haar kerststal en mails te sturen om het feestdeelnemersaantal de lucht in te krijgen. Ze heeft beloofd dat we bitterbal spelen. Al twijfelt ze ook nog tussen nasibal en gehaktbal.

Volgende week zal het ook niet al te best gaan, met dat kerst- en nieuwjaarsbal. Die worden veelal een moment van het verorberen van producten van een multinational, al dan niet halal. Als je geluk hebt kan je naar een galabal, maar voor hetzelfde geld eindig je in een ossenstal of met wat meer pech is je vlucht afgelast en zit je daar in de aankomsthal. Het bezoekersaantal van de KHL-sporthal zal vooral opgetrokken worden door die durfal die zich door de sneeuw waant. Misschien moeten de Mokkels de volgende twee weken gaan voor een ijshockey-elftal?

De weken daarna ziet het er niet beter uit voor de Mokkelspierbal. Misschien zit de een op een eiland en wordt ze gebeten door een kwal, misschien zit de andere in het Rijndal, nog een andere is doof geworden van dat kersthorengeschal en nog een andere blind door de aanval op haar oog van een ijskristal. Bovenal bevinden de meeste Mokkels zich in hun eigen stal en daarna in de schoolhal, hun hoofd te breken over het zoveelste statistisch geval, jaartal of refraktometergetal. Wie geeft er dan om een trainerscommentaar over terugspeelbal? Hun moeders zullen wel de moeial van dienst zijn. En al hun aandacht wordt gevestigd op het spelletje slijmbal bij de proffen. Let maar op voor overbevolking, koffieautomatenhal.

In elk geval, de professionaliteit ligt er even uit voor x-aantal tijd.

Prettig kerstfeest en gelukkig nieuwjaar, en al.

allé zegt
knap werk, Mokkel S

Leuk gelal, Mokkel

Vet strak y’all

Heck of a job there, it abltoulesy helps me out.

Oct10 My partner and I stumbled over here from a different website and thought I might check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to checking out your web page for a second time.

 • Bobby says:

  Leuk gelal, Mokkel

 • Den B says:

  Vet strak y’all

 • -->

  Supporter hier

  Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です