The Ark

Het zag er niet veelbelovend uit, maandag 15 november.
De zaal was weeral eens bezet, de treinen hadden vertraging, de auto’s hadden file en de magen zaten vol met te veel lasaka van Mokkel An.
Luchtballon-op-de-grond De Ark had Phille voor ons maar liefst 2 uur geregeld. Aangezien De Ark geen vuurtje nodig heeft om op te stijgen is het daar dus ook niet warm. Het is er zelfs koud. Even koud als buiten.
Wonderbaarlijk genoeg bereikten de meeste Mokkels de in het bos verstopte Ark op tijd en verliep de opwarming op rolletjes. De Ark heeft van dat lekker kunstgras met veel te grote zandkorrels ertussen om een val nog spectaculairder te maken dan hij sowieso al is, zodat je na de training nog zeker tot de volgende een bewijsstuk hebt dat je stoer bent. Want wat is er stoerder dan geschaafde knieën.

Anyway, back to business. Voetbal. Tijdens de tweede helft van de training komen er vrouwen binnen die geen Mokkels zijn maar wel voetbal spelen. Zo zijn er ook. Het was verrassingsmatch.
En hop, 1-0 werd 2-0 en 3-0 en 4-0 en het eindigde 13-4. D e r t i e n v i e r. We hadden onze eerste echte match tegen vrouwen gewonnen. Met dank aan de goeie trainingen, maar 13-4 is wel heel extreem.

Research bracht ons meteen bij het antwoord dat we verbazend genoeg in Zweden moesten gaan zoeken. THE ARK.
‘t Is een Zweedse glamrockband en in 2007 werden ze 18e op het Eurovisiesongfestival. Ze moeten dus wel goed zijn. En bekend.
Bij Glamrock is de aankleding van de band net zo belangrijk als de muziek, en laat ons eerlijk zijn, de Mokkels doen ook wat moeite om met andere dingen dan voetbal aandacht te trekken. Truitjes, lintjes, website, fotoshoots, daar zijn ze niet vies van.
Hun titels van hun nummers laten ook geen ruimte voor twijfel. Met hun eerste single “Let your body decide” zaten ze er natuurlijk meteen knal op. De Mokkelbodies zijn onze key to succes. Zo succesvol dat The Ark de single prompt in 2001 nog een keer lanceerde. “It takes a fool to remain sane”, zongen ze ook in 2000. Wel, die fools zijn onze trainers. No way dat wij ooit zouden stretchen zonder hen. No way dat wij ooit zouden opwarmen zonder hen. “Joy Surrender” volgde, in 2001. Want niets brengt ons meer vreugde dan Mokkelsport op maandag.
Het is ongeloofelijk. The Ark uit het koude Zweden, Racing Mokkelsport in de koude Ark.

Wij weten wel wie de muziek verzorgt op de Mokkelbenefiet. Er staan ons nog mooie tijden te wachten.

Let your body decide – The Ark

1 TrackbacksShow

[…] This post was mentioned on Twitter by sienaasappels, Racing Mokkelsport. Racing Mokkelsport said: Mokkeltime!: The Ark http://www.racingmokkelsport.be/?p=596 #mokkelsport #fb […]

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です