De Sint en zijn Pieten

Wij doen niet aan om het grootst, om het snelst, om het sportiefst, om het mooist, om het best, om het slimst.
Wel om het meest. Wat opkomst betreft dan. En dat is allemaal de schuld van Het Grote Trainersboek.

Eigenlijk zijn onze trainers een beetje Sinterklaas. Wie op het einde van het Mokkeljaar flink is geweest, krijgt een award. En een pintje.
Het boek bevat aanwezigheden. Maar vooral aanwezigheden van de Mokkels die er ook op tijd waren. Net als de Sint zijn onze trainers stipte jongens en zijn ze dan ook erg gevoelig voor telaatkomers.
Slechtweervandaag?
Geen compassie. Regenjas, trui, muts, en hop de fiets op.
Er zijn wat zaalprobleempjes geweest de laatste tijd dus daarom voetballen we soms in zo’n luchtballon op de grond (heeft dat een naam?) waarin het koud en glad is, maar hé als er ooit eens een voetbalwedstrijd op een ijsbaan plaatsvindt, weten wij wel wie er gaat winnen.
Het boek bevat vorderingen. Geen achteruitgang. De Sint heeft ook wel eens een slecht dagje en al zeker zijn Pieten. Niet dat wij ons willen vergelijken met de zwarte pieten. Alhoewel wij soms ook even zot en onwetend kunnen zijn. En met die voetbalshorten valt de appel ook niet ver van die Pietenbroekenboom.
Het boek bevat aankopen. Nieuwe vestjes, nieuwe ballen.
Het boek bevat ook excuses. Het is niet omdat je niet naar de training kan komen, dat je meteen afgestraft wordt. Al moet het excuus wel een beetje geldig zijn. Geen zin, moe, regels, regen dat telt niet echt. Concerten van Prince, sollicitatiegesprekken, schoolwerk of liefdadigheidsprojecten, daar wordt al wat milder naar gekeken.

Maar wat geeft het. Als op het einde van het jaar elke Mokkelschoen goed gevuld is, zijn wij al lang tevreden met Het Grote Trainersboek en nog meer met onze trainers.

I do trust all of the ideas you’ve presented in your post. They’re very convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are very short for beginners. May just you please lengthen them a bit from next time? Thanks for the post. ecbckefkdcbc

-->

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です