Meisjes die dansen

Zaterdag gaan de poppen aan het dansen. Anna stretcht, Rick de Leeuw kijkt toe. Hanne jongleert en Jan Hautekiet kijkt bewonderend toe. Terwijl Jolien een perfecte retro uitvoert bespeelt Merdan Taplak zijn orkest. De groten der Vlaamse Muziek hun ogen zullen uitpuilen door de aanwezigheid zijn van Racing Mokkelsport op de mat van Oud Heverlee Leuven. (U weet wel, ons Marth haar exploeg)

Een voetbalhospitaal, een mannelijk schreeuwkoor, een beatbox battle, peptalk sessies, breakdance sessies, dance-moves vervolledigen zaterdag vanaf 18h het decor. Groots feest, een bijzondere Seizoensopener op en rond de heiligste der heilige grasmatten: het voetbalveld van Leuven.

START!10 wordt een grandioze ouverture, een grote happening, een beklijvend evenement. En Racing Mokkelsport is uitgenodigd voor een performance. Thuissupporter en bezoeker, wees welkom! Alle info op www.30CC.be

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です