een hectische start

De eerste week van het seizoen is er een hectische geworden. Vanavond begint de eerste echte oefensessie na de proloog de conditietraining. Kudos voor Sanne en Julie die als enigen elke meter van de voorbereiding gelopen hebben.

Verder zijn de meisjes naast mokkels ook gewoon meisjes.

Sien en Marth vullen rekken en doen de kassa in Delhaize, Charre kuist in een gekkenhuis en let op haar babyzus, Annelies zit met dé Guido op de zetel,  Julie werkt verder aan haar kinderboek en trekt prachtige foto’s, Anna is de bestelling van de onze tenuetjes aan het plaatsen,  Sanne verkoopt (of probeert toch) schoenen in Leuven, Charlien stalkt Nederlanders voor Fabuleus, Charlotte DM is eventjes compleet verdwenen en Josien zit in Laos cocktails te drinken.

De Slecht Nieuwsshow: Jolien B vertrekt naar Hongarije, herexamens vellen de aanwezigheid van vele meisjes, Marth haar beenblessure blijkt eerder chronisch van aard te zijn.

Er is ook goed nieuws te melden in mokkeltown: Anna moet nog maar 2 weken kine doen en staat dan weer helemaal strak en Jolien G is helemaal terug van haar hoogtestage. En Ovenbaked Chips zijn nog steeds gezond.

Wil je onze hete meisjes aan het werk zien op de dansvloer en tegelijkertijd het goede doel sponsoren? Kom vrijdag 17 naar Waaiberg alwaar het nu al legendarische Partistan plaats zal vinden. Schol.

Oven Baked chips nog tot zaterdag persoonlijk van mij en Bobby verkrijgbaar in de groten delhaize van Kessel-Lo! Win-win situatie! Gezonde chips hoogstpersoonlijk verkregen van 2 Mokkels!

Ik kijk al uit naar het ongetwijfeld fantastische nieuwe seizoen.

-->

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です