‘t Is nie omdat het regent

DAT MOKKELS MOETEN PLOOIEN VOOR CONDITIETRAININGEN.

Eervolle vermelding, kus van de trainers en een basisplaats vooruit: Sanne Jamario, Jolle Berbé, Miss Motivation Feyaerts, Knowledge Baret, Sienkes WineAntz. De award voor doorzettingsvermogen is in het zicht!

En nog een dikke vette eervolle vermelding voor mokkelheld van de maand augustus gaat naar Thomas D, te volgen op twitter op @kerekeerwere. Ik stel voor dat u dat doet. Hij heeft onze website technisch gepimpt. Check vooral onze fancy fotogallerij. Jopla.

knappe site allemaal, knap knap knap

Een leuk voorstel is om elke maand een andree foto van een van de deelnemers in deze site aan de beurt te laten komen. Iedereen is dan tevreden en iedereen komt dan een keer aan de beurt. Vriendelijke groet.

  • Wallace says:

    Een leuk voorstel is om elke maand een andree foto van een van de deelnemers in deze site aan de beurt te laten komen. Iedereen is dan tevreden en iedereen komt dan een keer aan de beurt. Vriendelijke groet.

  • -->

    Supporter hier

    Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です