Part II: Conditietraining

TIP: Pak u een zak Lays Oven Baked chips om dit nieuws te lezen. Het mag.

Jaja, De Mokkels gaan hard in de vakantie. Drie dagen uitrusttijd hadden we (of voor sommigen was er een andere soort conditietraining op pukkelpop), op maandag om 20u stond er weer een groepje Mokkels klaar in conditieoutfit. Bij elke Mokkel is die outfit anders, enige constante zijn de loopschoenen die per definitie lelijk zijn. En echt allemaal. Wij spelen niet voor niets voetbal en doen geen atletiek.

Loopafstanden gingen al duidelijk omhoog net zoals onze conditie dat hopelijk doet. Een kilometertje joggen als opwarming, daar draaien de Mokkels hun hand al niet meer voor om. Of liever, hun voeten. Daarna zocht trainer Arne een perfect rondje  van ongeveer 600 meter uit in de prachtige accomodatie van het Sportkot, dat elke Mokkel op eigen tempo zo’n 5 keer moest lopen. Inclusief hartslagmetingen na elk rondje, netjes geanalyseerd door Arne.
Buikspieren werden getraind in plank- en zijwaartse formatie. (maar het vinden van de juiste buikspieroefenpose bleek geen sinecure) Als afsluiter nog even een 800 meter sprintje en als teken dat het genoeg was geweest, begon het ouwe wijven te regenen. Ouwe wijven kwam dan wel uit de lucht, enkele jonge wijven en de trainers bleven nog wat hangen op de grond en beslisten om nog even een matchke te spelen. Lekker glad.

Eventjes leek het erop dat alle Mokkels gingen plooien, maar dat was buiten trainer Yannick gerekend. Honger speelde hem parten, die hij later omzette in partjes pizza. Arne had ons die avond nog advies gegeven over wat een goeie avondsnack is als je echt nog honger hebt, pizza was daar helaas niet bij maar wel chocomelk! soep! een boterham! spaghetti! OVEN BAKED LAYS, waarvoor miljoen dank, nu kunnen we ‘s avonds na de training zonder schuldgevoel doorzakken met een zak chips. Heerlijk!

Mokkel Charre, die vastberaden is the award Most Valuable Boozer van Sienkes af te nemen, ging weer veel te laat naar huis, met alle gevolgen van dien. Ze riskeerde haar vakantiewerk door in slaap te vallen tijdens haar middagpauze en zich even te verstoppen in het kuiskot om uit te rusten. De weg naar deze award is weer heel wat korter voor haar.

Heeft de chips u gesmaakt? Als er nog over is kan je hem bewaren tot er meer nieuws is op de Mokkelsite. Goede gewoontes zijn er om vol te houden.

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です