Part I: Conditietraining

Na enkele Summer Shots die zich vooral in de categorie FUN bevonden en waarbij ook niet-Mokkels eens mochten proeven van Mokkeltime, was het gisteren bittere ernst in het Sportkot. Afspraak 20u tussen enkel Mokkels en loopschoenen.
We begaven ons naar de atletiekpiste, en na een klein omkleedperikel op de piste van de gezusters Wine Antz en trainer De Pauw die als enige in nog onsportieve outfit waren aangekomen, stond iedereen klaar in ware wijlen atletiekster Kim Gevaert-style. Eerste ronde werd gejogd (400 meter is zo’n ronde naar’t schijnt, maar wij verdenken die van’t Sportkot van stiekem langer worden na de 3e keer lopen), tweede ronde ook, derde ook en tegelijk werden ook traditionele oefeningen als KNIEËN HOOG en HIELEN ZITVLAK ons niet ontzien.
Met chronometer in de hand stond trainer Yannick daarna klaar om onze Mokkeltimes te meten, Doel I was alle Mokkels de ronde uitlopen onder de 2 min. Voor Mokkels Julie, Marth, Charre, Carol, Sophie, Annelies bleek dat absoluut geen uitdaging, Mokkels Jolien, Sanne, Charre DM en Sien hadden het daar toch iets moeilijker mee en hun tijd schurkte tegen de 2’20 aan.
Een tweede keer gaat altijd beter, dixit trainer, dus na even uitbollen begon de chronometer net als wij weer te lopen en trainer Yannick schudde eens met zijn iPhone, deze keer niet om van liedje te veranderen maar om te checken of hij niet bleef hangen, want onze tijden bleken spectaculair omhoog gegaan! Marth en Julie klokten samen met Yannick af op 1’30, Sophie, Charre en Annelies niet veel daarna, ook Carol kon goed mee. Ook Jolien, Sanne, Charre DM en Sien liepen over de finish voor de chronometer 2’00 zei. Nice.

De avond ging verder met nog wat buikspieroefeningen, uitlopen, en tot slot een Matchke. Vriendelijke jongens van veldvoetbalploeg Heverelee (?) leenden ons een bal en er werd al meteen voorgesteld “same time, same place” voor volgende week. Ongeloofelijk, dat samenhorigheidsgevoel dat je krijgt van mannelijke voetbalploegen als je zelf een vrouwenploeg bent.

Geen mokkelavond zonder café. Club Brugge maakte in de slotminuut nog snel de 2-1 en de rode wijn begon te vloeien. Naarmate de uren vorderden gingen er steeds meer Mokkels naar huis, maar de Die Hard Café Kern bleef, ondanks vroege wekkers en koude benen door NotPants, want Mokkel Marth was jarig!  Wat een dag om haar allereerste officiële Mokkeltraining mee te maken.

Proficiat Marth, wees welgekomen bij ons, en wees content, dat je een mokkel bent, en geen vent!

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です