Yannick “Fixke” & Arne “Arie”

Hoeveel Mokkels er ook zouden zijn, zonder trainend manvolk zijn ze niets. Deze twee fantastische heren leiden de (conditie)trainingen in goede banen, coachen ons tijdens matchen en trakteren ons op bier (Yannick) of fristi (Arne).

Trainer Yannick begon pas op zijn 15e bij de schoolploeg van Sint-Gabriel, maar zijn niveau ging sindsdien pijlsnel de hoogte in. Daarna begon hij bij een cafeploeg in Mortsel: St. Jozef (waar bier belangrijker is dan winnen) en heeft daar alle postities gezien, al acht de trainer hem het meestgeschikt op de rechterflank en in de spits. Wat later begon zijn broer een eigen ploegje, “De Lustige Kapoentjes” waarmee hij  tornooien speelt en wint.
Meer ervaring heeft hij opgedaan via Championship Manager  (de huidige Footballmanager). Kortom, een allround trainer die van alles op de hoogte is. En tornooien in Boechout en andere plaatsen buiten Leuven vastkrijgt voor ons. En JIMtv informeert over ons doen en laten. En de site vormgeeft. En Last But Not Least, zijn middlename kon ook MISTER MOTIVATIE zijn, geen enkele mokkel ontsnapt aan zijn opbouwende woorden op het veld!

Trainer Arnes voetbaljaren zijn niet op twee handen te tellen. Wij denken dat Arne met een bal aan zijn voeten geboren is. Ervaring genoeg opgedaan bij Herent, in zijn opleiding in het Sportkot, en hij speelt nog steeds bij Goe Sjot. Tactische opleiding en passen die verder gaan dan een 1-2tje, trucjes, de Mokkels leren het allemaal van trainer Arie. Ook het feit dat echte sporters een ijzeren discipline hebben, wordt ons getoond door hem. Geen bier, geen frieten, wel vroeg opstaan, wel veel trainen. Zelfs voor een triatlon die hij met glans uitloopt/zwemt/fietst. Zonder Arie zouden wij die pass met onze voet achter ons been nog niet kunnen. Wil u deze pass zien? 1 woord, kom naar een match!

Fantastic Stuff, do you have a bebo account?

A lot of of the commentary on this particular blog page dont make sense.

  • my site says:

    A lot of of the commentary on this particular blog page dont make sense.

  • -->

    Supporter hier

    Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です