Sien “Sienkes” Wine Antz

De andere van de enige 2 zussen van de Racing, samen met MokkelMarth. Het oudere exemplaar weliswaar. Al werd ze al van jongs af aan verplicht om mee te voetballen en sporten met Marth, dik tegen haar zin. Wel legde ze hier een gemaan grondige Leuvense basis voor wat later een flitsende voetbalcarriere zou worden, bij de Racing. Ook is Sienkes actief, zowel op gras als daarnaast, bij Chiro Vlierbeek uit Kessel-Lo, samen met andere Mokkels Akkes, Bobby en de Schuur. Mokkeltime in Kessel-loco!
Sienkes won geheel verdiend 3 MokkelAwards in het seizoen 2009-2010 voor ‘beste belofte’, ‘grootste sfeermaker’ en ‘het minst snel plooien om mee pintjes te gaan drinken’. Onmisbaar voor Racing Mokkelsport dus. Geweldige aanwinst.

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です