Joke “The Fear” Stubbe

The Fear van de Mokkels nam een beetje een valse start wegens Zuid-Amerikaanse avonturen, maar waar worden echte voetballers steenhard op straat getraind? AHA! Joke is niet voor niets de schrik van al onze tegenstanders. Vanuit haar basisplaats in het midden kan ze uit het niets een superaanval inzetten. Daarbuiten heeft Joke ook nog in Spanje, Italië, Marokko gezeten. Niet voor niets hier, landen met stuk voor stuk een rijke voetbalgeschiedenis. Foto’s met Villa en Torres zijn gemaakt, bij Joke te bezichtigen. Op café na een wat pintjes bij voorkeur.

ik ben zo hard NIET bang van joke stubbe

Ik zo hard wel!

  • Schuur says:

    Ik zo hard wel!

  • -->

    Supporter hier

    Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です