Hannah “The Wall” Krols

Onze verdediging wordt versterkt door Hannah, ideaal als laatste man. Rechtstreeks samen met Beire geïmporteerd uit Onderwijzende oorden. De Nederlandse taal zal de eerstvolgende jaren nog niet verloren gaan dankzij deze juf in spe. Ook verhongeren zal de Mokkels nooit overkomen, de keuken is Hannah’s tweede thuis. Naar de matchen brengt ze steevast bloedsinaasappels mee, krachtvoer voor op het veld. Hannah is ook de eigenares van het pand in Zeeland waar onze heetste banden gesmeed zijn, en de beslissing om vanaf toen als Racing Mokkelsport door het leven te gaan. Wie weet wordt Zeeland de vaste buitenlandse uitvalsbasis van de Mokkels!

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です