Annelies “The Brains” Troost

Annelies verbleef in het land van Wayne Rooney om Law te studeren. Twee vliegen in een klap, internationale kennis is opgedaan en moest Mokkelsport ooit in juridische problemen geraken, Annelies haalt ons daar met haar brains met gemak uit. De centrale verdediging wordt versterkt door deze kleine maar zeer vinnige en snelle dame. Geloof het of niet, Annelies heeft ook een carrière als paaldanseres. Rond een paal kan je niet hangen zonder een totaal gespierd lichaam, conditioneel staat Annelies dan ook aan de top bij de Mokkels.

Precies Elizabeth Reaser (die van Twilight en Grey’s Anatomy) in profiel.

-->

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です