Sophie “Knowledge” Baret

Sophies carrière begon niet bij Racing Mokkelsport, integendeel. Toen Sophie op de eerste trainingen toonde wat ze al kon, was iedereen het er over eens dat zij tactisch de sterkste zou zijn. Sophie heeft ook heel wat connecties in de voetbalwereld, en als we ooit beslissen in de officiële competitie te gaan, zal het dankzij Sophie zijn.
Mokkel ben je niet vanzelf of door de trainers, maar Mokkel word je ook zeker door andere voetbalploegen en andere matchen te volgen, en dat weet Sophie als geen ander. NIemand is zo enthousiast als er een match wordt gespeeld en zij zal ook de eerste zijn om de anderen mee op café te trekken om te gaan supporteren.

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です