Sanne “Youngster” Jamario

Sanne heeft alles in haar om het te maken. Als jongste Mokkel heeft ze nog het meeste groeipotentieel, en daar is onze verdediging heel blij mee. Net als bij Mokkel Carol zijn onverwachte wendingen in haar spel haar troef. Ervaring had Sanne voor ze bij de Racing kwam nog niet opgedaan, maar in haar eerste Mokkeljaar heeft ze ruimschoots bewezen dat ze het verdient om mee te spelen. Ook niet onbelangrijk, haar naam leent er zich perfect toe om “gevoetbalized” te worden en een transfer naar pakweg Real Madrid zal alvast niet voor uitspraakproblemen zorgen. Jamario bij de verdediging is een topscenario!

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です