Charlien “Charly Obees” Adriaenssens

Wat begon als een sprookje in Kontich bij Sint Rita en bij de sjieke-mensen school van OLVE in Edegem mondde uit in puur talent: Charly Obees. Een brok waar genot op een grasveld met de bal aan de voet. Maar kan Charlien haar transfer een goudkleurige rand bezorgen in 2010 bij de Racing?

Vorig seizoen behoorde Charlien nog tot de 22koppige selectie van Racing Mokkelsport maar viel door toedoen van Carl Von Winckelmann (1 000 pinten voor wie ons zijn kop bezorgt) naast de vaste kern en besloot de eer aan zichzelf te houden door haar vertrek aan te kondigen. In het begin van het nieuwe seizoen staat ze klaar voor wat moet worden dé comeback van het jaar. En hopelijk kan Charly ook scoren in de zaal.

En vanwaar Obees komt, moet u ons eerst nog een pint of 23.

ze scoorde toch al bij mij!

Ik denk dat het dringend tijd wordt voor Racing Mokkelsport vs 30CC-crew

1 TrackbacksShow

[…] Charlien eigenlijk moet spelen. Naast studeren houdt ze zich bezig met schrijven, toneelspelen, voetballen, buttons-van-dode-dieren-maken en het stalken van Nederlandse acteurs. In de wereld van Charlien is […]

  • mokkel says:

    Ik denk dat het dringend tijd wordt voor Racing Mokkelsport vs 30CC-crew

  • -->

    Supporter hier

    Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です