Charre “De Schuur” Overloop

Charre heeft altijd val voetbal gehouden, hoewel ze nooit echt in een ploeg heeft gespeeld. Ze oefende veel met buren en vrienden en jongleren doet ze dan ook als een echte circusartiest. Met haar voeten uiteraard. Toen ze in september 2009 moest kiezen tussen de ploeg van de KULeuven of Racing Mokkelsport, is ze na 1 proeftraining bij ons gebleven. Uiteraard. Aanvallend is Charre tactisch als geen ander. Met De Schuur in Charre komt u wel op café of op een feestje in aanraking. Wees welgekomen om na een training of match een pint te drinken!

En terechte winnaar van Mokkel van het jaar, seizoen 2009-2010. Schuurtime!

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です