Jolene “Dribble” Gay

Bij Jolien begon het allemaal in den hof. Den hof van haar buren, waar 3 jongens voetbal speelden voor wie Jolien niet wou onderdoen. Daar zijn de voetbalbenen en de voetbalgoesting ontstaan. Na den hof trok Jolien naar een andere tuin, en wel in Amerika. Daar heeft ze een seizoen in het Varsity team van de Delavan Darien Comets te Wisconsin mogen spelen! Aan internationaal talent geen gebrek dus, in de Racing, waar Jolien haar voetbalcarrière op dit moment verder zet. Diep vooraan of rechtse flank, in deze posities kan Jolien het beste haar prachtige dribbles tonen.

En wij zijn blij dat ze niet meer bij de losers van Delavan Darien Comets speelt. Ze mag wel haar truitje daarvan aanhouden.

-->

Supporter hier

Links:当社は日本で最高品質はブランドコピー 代引き対応N級時計/財布/バッグ通販を主な業務として,弊店はスーパーコピー代引き時計業界で最大なスーパーコピー 代引き時計/コピーブランド、スーパーコピー代引き時計/コピーブランド 代引き/スーパーコピーブランド代引きバッグ/コピー時計代引き販売専門店です